7 SURİYE UYRUKLU ASKERİ BÖLGEDEN KKTC’YE GEÇTİ… KAÇAKLAR YANINDA 7 KİŞİ TUTUKLANDI

Güney Kıbrıs’ta yaşayan Suriye uyruklu B.S.(E-58),  M.T.F.A.(E-20), BM.(E-22), O.H.(E-39),  M.T.G.(E-24), A.A.(E-39), R.A’nın (K-25), Küçük Kaymaklı bölgesinde, birinci derecede askeri yasak bölgeyi K.A’nın (E-22) yardımı ile ihlal edip izinsiz olarak KKTC’ye giriş yaptıkları tespit edildi.

Polis Basın Bülteni’ne göre bahse konu şahıslar ve mesele ile bağlantısı olduğuna inanılan H.F.(E-45), T.Ç.(E-50), B.O.(E-44), A.M.A.A.(E-21), A.H.Y.A.(E-19) ve  A. A.(E-23) tutuklandı.

KIRMIZIGİL'E AİT ARAÇ YANDI

Öte yandan bahse konu operasyon sırasında A.A. (E-39) isimli kişi 5 gram ağırlığındaki sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan maddeyi tuvalet içerisine dökerken suçüstü tespit edildi.

Konuyla ilgili soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.

bugün sabaha karşı 03.30 sıralarında brahim Kırmızıgil’e ait olan ve kaldığı apartmanın park yerinde bulunan araç yandı.

Öte yandan, bugün sabaha karşı 03.30 sıralarında, Girne’de İbrahim Kırmızıgil’e ait olan ve kaldığı apartmanın park yerinde bulunan KH 111 plakalı  araç motor kısmında henüz tespit  edilemeyen bir nedenden yandı.

Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, aracın makine bölümü tamamen yandı.

ÖTÜKEN’DE ARAZİ YANGINI 

Ötüken köyü yakınlarında bulunan bir arazide, henüz tespit edilemeyen bir nedenden çıkan yangında ise Nedim Günsaya, Ali Kadiroğlu, Gülay Koçero, Yeter Parlan ve Mehmet Gazi’ye ait toplam 50 dönüm arpa ekili arazi tamamen yandı.