Klasik, modifiye, drift, off road ve diğer marka kulüplerinden çok sayıda araç ile motorların katılacağı AUTO FEST’15 organizasyonunda sahne alacak olan Nafiz Dölek ve ekibi hazırlıklarını tamamladı. Sabah 09.00 da başlayacak olan Klasik Araba yarışında yolların tozu atılacak sonrasında ise Saat 13.00’te tüm araçların Haspolat’ta bulunan Renault tesislerine tüm araçların ulaşması sonucu başlayacak Festivalde konser verecek olan Nafiz Dölek sahnelerin tozunu attıracak.

Yemek ve içecek standlarının yanı sıra çocuklara özel alanların da olacağı Festivalde, Kıbrıs’ta bulunan otomobil ve motor sevdalıları bir araya gelecek. Haspolat Renault tesislerinde, Gazimağusa-Lefkoşa anayolu üzerinde yer alacak olan etkinliğin halka açık ve ücretsiz olacak olmasından dolayı katılımın da yüksek olması bekleniyor.

NOSTALJİ İLE YENİ ÇAĞIN ARAÇLARI BULUŞUYOR…

Klasik arabaların meraklılara sergileneceği etkinlikte günümüz gençliğinin göz bebeği olan modifiye, dirift, off road ve marka klüplere ait araçlar geçmişten günümüze muhteşem bir birliktelik sunacak.

2-1-001.jpg

MOTORLARIN EŞLİĞİNDE KLASİKLERLE ESKİ LEFKOŞA TURU

Ülkemizdeki motor sevdalılarını da buluşturan bu özel etkinlikte Klasiklere ve diğer araçlara motorlu ekipler de eşlik edecek. Adeta bir göz ziyafetine dönüşecek olan AUTO FEST’15 için muhteşem Showlar ile uzun zaman konuşulacak bir program hazırlandı. Klasik arabalara eski Lefkoşa turunda eşlik edecek olan motorlu ekipleri ülkemizin amatör ve profosyonel fotoğrafçıları takip edecek.

#BenimTutkum FOTOĞRAF YARIŞMASI

Diyafram Fotoğrafçılık Kulübünün organizasyonu ile gerçekleşecek olan “Benim Tutkum..” fotoğraf yarışmasında ise dereceye girenlere ödüller verilecek. Yarışmada “ ÖZOK AUTO FEST’15 ”e katılan araçların fotoğraflarını çeken amatör ya da profesyonel yeteneklerin jüri tarafından değerlendirilmesi sonucu ödüle layık görülen çalışmalar yine aynı gün açıklanacak.

Diyafram Fotoğraf Sanatı Derneği (DİFSAD) Başkan Turuğsan Arslankelle yaptığı açıklamada, “Benim Tutkum fotoğraf yarışması otomobil ve motor tutkusunu anlatan her türlü fotoğrafın yer alacağı, online bir fotoğraf yarışması. Günün konusu ile ilgili çekilen fotoğraflar Özok group facebook sayfasında paylaşılacak ve aynı gün içinde buradan jüri tarafından paylaşılan fotoğraflar seçilip değerlendirilecek. 1.2.ve 3. E özel hediyelerin verileceği yarışmada Araç ve motor tutkusunun en iyi ifade eden fotoğraflar dereceye girecektir” dedi.

Çok faklı modelde araba ve motorların katılımı ile 8 Kasım Pazar günü gerçekleşecek olan "ÖZOK AUTO FEST’15” halka da açık olacak. Üstelik girişte de her hangi bir ücret alınmayacak.

nafiz.jpg