Kuzey Kıbrıs Açık Pazarcılar Birliği, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’i ziyaret ederek, Perşembe Pazarı Düzenleme Projesi’ni hayata geçirdiği için teşekkür etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Yenal Garabli başkanlığındaki pazarcılar, Gazimağusa Belediyesi’nin halka daha iyi koşullarda ve çağdaş bir yapıyla hizmet vermesi için yapımına devam ettiği Perşembe Pazarı Düzenleme Projesiyle ilgili memnuniyetlerini bildirdi.

Kuzey Kıbrıs Açık Pazarcılar Birliği Başkanı Yenal Garabli, 2011’de kurulan derneklerinin faaliyetlerine devam ettiğini, Belediye Başkanı İsmail Arter’i ziyaret ederek, faaliyetleri için önemli olan açık Pazar yerinin düzenlenmesi projeyle ilgili teşekkürlerini sunduklarını söyledi.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter de, Açık Pazar yerini tam donanımlı ve kapsamlı bir yapıya kavuşturmak için inşasına devam ettikleri Perşembe Pazarı Düzenleme Projesi’nin hem vatandaşlar hem pazarcılar için çok önemli bir hizmet olacağını ifade ederek, Mağusa’ya yakışan projeyi hayata geçirecek olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.