Tartıştığı karısının korkarak balkondan kaçmaya çalıştığı sırada yaklaşık 7 metreden düşmesine ve daha sonra yapılan tedavilere rağmen ölmesine sebep olan zanlı Serdal Urhan, ‘Adam Öldürme’ suçundan yargılanacak

Evrim Kamalı

Gönyeli’de aralarında çıkan tartışma neticesinde eşinin korkarak balkondan kaçmaya çalıştığı sırada yaklaşık 7 metreden düşmesine ve daha sonra yapılan tedavilere rağmen ölmesine sebep olan zanlı Serdal Urhan aleyhinde soruşturma maksatlı 5 gün daha tutukluluk emri alındı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Müfettiş Muavini Durmuş Aydın olayla ilgili bulguları aktardı. Aydın huzurda bulunan zanlı SerdalUrhan’ın 7 Ağustos tarihinde, saat 23.00 sıralarında, Gönyeli’de Anamurlu Kurt Ali Sokak üzerinde bulunan ikametgâhlarında eşi Nilgün Uruhan ile telefonuna gelen mesajdan dolayı tartıştıkları sırada, adı edileni darp edip telefonunu kırdığını söyledi Aydın zanlının kendisinden korkarak balkona kaçan eşinin peşinden gittiğini ve balkon kapısını kırdığını söyledi. Polis eşinin korkarak komşunun balkonuna geçmeye çalıştığı sırada düştüğünü ve olayın akabinde yoğun bakımda hayatını kaybettiğini söyledi. Müfettiş Muavini Aydın zanlı aleyhinde adam öldürme suçundan tahkikat başlatıldığını belirterek soruşturmanın ciddi ve geniş kapsamlı olarak devam ettiğini bu bağlamda salimen yürütüle bilmesi için 5 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.

Yargıç Meltem Dündar huzurunda verilen şahadeti değerlendirerek soruşturmanın salimen yürütüle bilmesi için zanlının 5 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına emir verdi.