Çaldığı parayı elinden almak isteyen Kadir Şeker’i yanında bulundurduğu bıçakla yaralayan, keserle başına vuran Adem Akça hakkında 5 suçtan soruşturma başlatıldı

Güzelyurt’ta faaliyet gösteren Burger City isimli iş yeri sorumlusu Kadir Şeker’in başına defalarca keserle vurup, boğazından ve karnından bıçaklayarak ağır yaraladıktan sonra bin 297 TL parayı çalan ve olaydan 4 gün sonra yakalanan zanlı Adem Akça, dün ek tutuklama talebi ile Güzelyurt’ta mahkemeye çıkarıldı.  Duruşmada, hakkında adam öldürmeye teşebbüs başta olmak üzere 5 ayrı suçtan soruşturma başlatılan zanlı hakkındaki iddiaları aktarıldı. Polis, Güzelyurt’ta, 9 Ocak tarihinde saat 23.50 sıralarında zanlı Adem Akça’nın soygun gerçekleştirmek için Burger City’e girdiğini söyledi. 

4 gün kaçabildi…
Polis, zanlının yanında bulundurduğu keser ile iş yeri sorumlusu Kadir Şeker’in başına defalarca vurup Bin 297 TL nakit parayı çaldığını ifade etti. Şeker’in parayı geri almak istemesi üzerine zanlı Akça’nın, cebinden çıkardığı bıçakla Kadir Şeker’i boğazından ve karnından bıçaklayarak olay yerinden kaçtığını kaydeden polis, olay tarihinden itibaren aranan zanlının önceki gece saat 01.00 sıralarında Güzelyurt’ta tespit edilip tutuklandığını belirtti.  

3 gün daha tutuklu kalacak

Polis, zanlının verdiği gönüllü ifadesinde işlediği suçu kabul ettiğini, alınması gereken ifadeler ve incelenmesi gereken kamera kayıtlarının olduğunu belirterek, bir gün süreyle poliste tutuklu bulunan zanlının 3 gün daha gözetim altında kalmasını talep etti.     

Mahkeme, hakkında “Adam öldürmeye teşebbüs”, “Soygun”, “Yaralama”, “Ciddi darp” ve “Kanunsuz bıçak taşıma” suçlarından soruşturma yürütülen zanlının 3 gün daha tutuklu kalmasına karar verdi.