Adapazarı'nda Zirai Aletler Sitesinde bulunan büfenin bahçesinde sabah saatlerinde meydana gelen olayda, maskeli bir kişi Adem Toska adlı eski sabıkalıyı yüzünden ve gögsünden vurarak öldürüp kaçtı. Öldürülen Adem Toska'nın farklı isimle açtığı sosyal medyadaki sayfasında 'Adamsanız vurursunuz'diye yazdığı ortaya çıktı.

Olay sabah saat 09.00 sıralarındra Güneşlern Mahallesinde bulunan Zirai Aletler Sitesinde bulunan çay ocağının bahçesinde meydana geldi. Daha önce karıştığı silahla yaralama darp suçlarından sabıkası bulunan ve manav dükkanı bulunan Adem Toska iddialara göre burada çay içerken siyah renkli bir araçla gelen yüzünde maske olan bir kişi tarafından tabanca ile ateş edildi.

Yüzünden ve göğsünden vurulan Adem Toska yaralı olarak kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kurtarılamayarak öldü. Saldırıyı gerçekleştiren saldırgan ise araçla kaçarken polis saldırganı tespit edebilmek için şehirdeki mobese kameralarını takibe aldı.

Bu arada saldırıda yaşamını yitiren Adem Toska'nın farklı isimle açtığı sosyal medyadaki sayfasında son 2 hafta içerisinde yaptığı paylaşımlarda ' Adamsan beni vurursun' diye küfürlü yazılar yazdığı görüldü.