Antalya'nın Alanya ilçesinde erkek arkadaşı tarafından darp edildiğini iddia eden genç kız, kendi adına internet sitesi açarak olayın görüntülerini paylaştı.

Alanya'da yaşayan 22 yaşındaki Kübra Yılmaz, eski sevgilisi Serdar D'den gördüğünü iddia ettiği şiddeti güvenlik kamera kaydı ve fotoğraflar eşliğinde kendi blog sayfasında anlattı. Blog sayfasında paylaşımlarıyla eski sevgilisinden gördüğü şiddeti ve çaresizliğini paylaşan genç kız, "Bu yazıyı buraya yazmamın bir ikinci nedeni eğer bugün evden dışarı markete giderken, sokakta öldürülürsem ya da yine darp edilirsem ve eve gelemeden morga gidersem, beni öldüren katilimi bilin, çünkü defalarca gittiğim jandarma karakolu beni ciddiye almadı, bana yardım etmedi" diye yazdı.

"APARTMANIN ÖNÜNDE DARP EDİLDİM"

Günlerdir evden dışarı çıkamadığını, geçen hafta oturduğu apartmanın önünde dövüldüğünü belirten Yılmaz, şöyle konuştu: "Jandarma hiçbir şey yapmadı. Kamera kayıtlarını almalarını istedim ama almadılar. Beni darp eden adamı nezarethaneye koymadılar ve hatta ifadesini bile almadılar. Mahkemeye bile çıkmadı. Bana aylardır yaptığı tüm kötülüklerin hesabını vermedi."

Ailesinin yurt dışında kendisinin Alanya'da yalnız yaşadığını belirten Kübra Yılmaz, şunları söyledi: "Geçen yıl tanıştığım Serdar D. eski erkek arkadaşım. Kendisinden ayrılmama rağmen benim peşimi bırakmıyor. Beni dışarıda darp ediyor, hakaretler ve tehditler ediyor, evime zorla giriyor, beni rehin alıyor evimde, taciz ediyor, telefonumu ve paramı çalıyor, kapıyı açmadığım için kapımın önüne işeyip gidiyor. Artık tahammül edemiyorum hiçbir şeye. Serdar D. denetimli serbestlikte olduğu için ve haftanın birkaç günü karakola gidip imza attığı için oradaki komutanları tanıdığı için, ona kimse bir şey demiyor. Adliyeye bile korkudan gidemiyorum çünkü sürekli dışarıda beni bekliyor."

"BENİ ÖLDÜREN KATİLİMİ BİLİN"

'Alanya'da bir kadına işkence" başlığıyla yazdığı blogunda Kübra Yılmaz, "Eğer bugün evden dışarı markete giderken, sokakta öldürülürsem ya da yine darp edilirsem ve eve gelemeden morga gidersem, beni öldüren katilimi bilin, çünkü defalarca gittiğim jandarma karakolu beni ciddiye almadı, bana yardım etmedi."