Adana'da yaşadıkları bir tartışmanın ardından eşiyle arası açılan 60 yaşındaki Esef Gezgin, kendini affettirmek için ilginç bir yol seçti. Oturdukları apartmanın girişine "Fatoş hanım bu deli çocuğu affet" pankartı açan Gezgin, elinde güllerle bekliyor. Eşinin kendisini affetmesi için gerekirse helikopter kiralayıp apartmanın üzerine gül döktüreceğini söyledi.

Merkez Seyhan ilçesi İstiklal Mahallesi'nde oturan Esef-Fatoş Gezgin çiftinin arası bir hafta önce yaşadıkları bir tartışmanın ardından açıldı. 5 çocuk babası Esef Gezgin, 3 günden beri eşinin kendisini affetmesi için oturdukları apartmanın girişinde elinde güllerle bekliyor. Gelen geçenlerin şaşkın bakışlarına rağmen bekleyen Esef Gezgin, eşi Fatoş Gezgin'in kendisini affedeceği ana kadar bekleyeceğini söyleyip gözyaşı döktü.

Gezgin, bugüne kadar eşine elini kaldırmadığını anlatarak, işyerindeki bir meseleden dolayı tartıştıklarını anlattı. Gezgin şöyle dedi: "Beni affedene kadar bekleyeceğim. Yoksa ben iyi değilim, çok seviyorum. İki kez aşık oldum bir kez sevdim. Affetmesini istiyorum. Sorunu aramızda çözmemiz lazım. Üçüncü bir kişi giremez aramıza. Daha beter olur. Ben bu eylemi yapıyorum kimsenin haberi yok. İşyerimi bıraktım geldim ben buraya. Kendisiyle tanışmamızda yine böyle bir eylem yapmıştım. Affedene kadar buradayım, helikopter kiralayıp gül atacağım damın üstüne. Affetsin başka birşey istemiyorum." (Cihan)