AĞILLAR İÇİN İMZA TOPLANDI

Mustafa Şehitoğlu göndermiş olduğu mesajda yapmış olduğu açıklamada, Değirmenlik’te sağlık ocağının yanında ikamet ediyorum. Mahallemizdeki mandıralarla ilgili olarak, şikâyette bulunmuştuk. Geçen sene mahallede imza toplayarak bu imzaları, kaymakamlık ve belediyeye vererek şikayet etmiştik. Bu imzaların altına imza ve mühür koyarak bizim mahalle muhtarımız Gülçin Ersoy hanım da bizi desteklemişti dedi.

CEVAP BEKLİYORUZ

Şehitoğlu açıklamasına devamla ancak anayasamızda 30 gün zarfında ilgili kurumların bize olumlu veya olumsuz cevap vermeleri gerektiği belirtilirken hala daha bu konuda cevap verip icraat yapanı da görmedik ifadesinde bulundu.

KOKUDAN GEÇİLMİYOR

Bahçeye çamaşır serdiğinizde pis koku çamaşırlara işliyor. Pencereleri kokudan açamaz duruma geldik. Yollar hayvan dışkısından geçilmiyor. Bahçelerdeki çiçekleri hayvanlar yiyor diyen Mustafa Şehitoğlu, Lefkoşa Kaymakamı değerli bir kişi yeni göreve atandı. Kendisiyle görüştüm. Yetki belediye başkanındadır diyor. Biz vatandaş olarak ortada kaldık. Yetki, sevdiğimiz ve değer verdiğimiz belediye başkanımızdaysa bu duruma el atsın ve bizi bu durumdan kurtarsın dedi.