Mehmetçik Belediyesi ile işbirliği halinde düzenlenen etkinliğe Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli, Gözügüzel ailesi, arkadaşları, sevenleri ve çevre halkı katıldı.

GÖZÜGÜZEL AİLESİ: “YAŞAMDAN TAT ALAMIYORUZ”

Ahmet Gözügüzel’in kardeşi Duran Gözügüzel etkinlikte yaptığı konuşmasında, evlat acısının çok zor olduğunu, bu acıya dayanamadıklarını, sadece nefes aldıklarını fakat yaşamlarından hiçbir tat alamadıklarını dile getirdi.

Ahmet Gözügüzel’in çok değerli ve eşsiz bir insan olduğunu, anı koruluğu oluşturmada oluşan kalabalığın da bunun ispatı olduğunu söyleyen Gözügüzel, “O melek gibi bir insandı ve biz maalesef onu trafiğe kurban verdik. Onu özlemek ama görememek, dokunamamak, sesini duyamamamk, her haftasonu kapılarda beklemek ama hiç gelmeyeceğini bilmek çok ağır... Mahallede çıkan mangal kokularında bile onu özlersiniz, herkes gibi ailece toplanıp muhabbet etmeyi özlersiniz, hiçbir yemeğin tadını alamazsınız, boğazınızda düğümlenir. Biz bu acıyı ömür boyu çekeceğimizin farkındayız. Ama en kötüsü ne biliyor musunuz? Ne meclisteki milletvekillerinin, ne de adalet yetkililerinin bizi anlamamaları ve bu toplumsal yaraya duyarsız kalmaları…” ifadelerini kullandı.

“ÖDÜL GİBİ VERİLEN CEZALAR BİZİ KAHREDİYOR”

Ödül gibi cezaların kendilerini kahrettiğini dile getiren Gözügüzel, trafik ve adalet ile ilgili birimlerin artık sorumluluklarını yerine getirerek  bu toplumsal probleme çare bulmak zorunda olduklarını ekledi.