Gençlik Dairesi’nden yapılan açıklamaya göre seminere, Gençlik Dairesi Müdürü Hatice Düzgün, Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser ve aileler katıldı.

Gençlik Dairesi Müdürü Hatice Düzgün seminerin açılışında yaptığı konuşmada, ailede huzur ve iletişimin önemli olduğunu, yapılan tüm araştırma, anket ve bölge toplantılarında gençliğin sorunlarının altında ailenin olduğunun ortaya çıktığını vurguladı.

Bilinçlenmenin, çocuk ve gençlere daha güzel yüzler göstermek adına gerekli olduğunu ifade eden Düzgün, ailelerin düzenlenecek kurslarla kendilerini geliştirerek çocuklara katkı sağlayabileceğini kaydetti.

Düzgün, seminerleri Alsancak, Esentepe, Güzelyurt, Bostancı, Lefkoşa, Akıncılar, Geçitkale, Sütlüce, Dipkarpaz, Çayönü, Paşaköy, Vadili ve Akdoğan olmak üzere ülke geneline yayacaklarını  ekledi.

Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser de, Gençlik Dairesi Müdürü Hatice Düzgün’ün bir süre önce belediyeye gerçekleştirdiği ziyarette gençliğin sorunları ile çözüm yöntemlerini görüştüklerini hatırlatarak, seminerlerin bu kapsamda başlatıldığını kaydetti.