Bayram tatili nedeniyle yurt dışına gidecek olanlar, 111 ülkede ‘Roaming’ten (Uluslararası dolaşım) etkilenmeden avantajlı iletişim şansı bulacak.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler, günlük 19 TL’ye 30 dakika, 30 SMS (kısa mesaj) ve 250 MB internet faydasının yanında, uyumlu akıllı cihazı olanlar yurt dışında 4G hızından da yararlanabiliyor.

YURTDISI yazarak 6767'ye SMS (kısa mesaj) gönderen faturalı paket sahibi Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler, ‘Akıllı Yurt Dışı Paketi’ ile tatil keyfini, iletişim özgürlüğü ile birleştirecek.

Kuzey  Kıbrıs Turkcell, bayram tatili nedeniyle yurt dışına seyahat edecek olanlara kaliteli, hesaplı ve özgür iletişim hatırlatması yaptı, “Akıllı Yurt Dışı Paketi” ile “Roaming” endişesinin olmayacağını duyurdu.
Bireysel ya da Kurumsal; Gold Mini, Gold, Gold Small, Gold Large, Gold XLarge, Platinum, Midi, Maxi ve Mega paketlerinden birine sahip olanlar 111 ülkede 19 TL’ye avantajlı iletişim şansı bulacak. Ayrıca 4G uyumlu akıllı cihaza ve sim karta sahip Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler, 4G hızında internet keyfi de yaşayacak.
YURTDISI yazarak 6767'ye kısa mesaj gönderen Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler, tatil keyfini, iletişim özgürlüğü ile birleştirecek.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler, “Akıllı Yurt Dışı Paketi” ile 19 TL’ye 30 dakika, 30 SMS ve 250 MB internet faydasından yararlanabiliyor.

111 ülkede ‘Roaming’ yok

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada bayram tatili öncesinde “Akıllı Yurt Dışı Paketi” hakkında bilgi verildi.
“Akıllı Yurt Dışı Paketi’ndeki akıllı paket yapısı sayesinde bir kez talep yapıldıktan sonra ek talebe gerek olmadan, her yurt dışı seyahatinde arama, aranma, kısa mesaj yollama veya internete girilmesi ile birlikte paket doğrudan başlar, kullanım yapılmaz ise paket başlamaz ve ücret yansımaz ” dendi.

Dünyanın dört bir yanında

Avustralya’dan  Azerbaycan’a, Çin’den İtalya’ya, İngiltere’den Rusya’ya, özellikle en çok seyahat edilen her ülkede, Kuzey Kıbrıs Turkcell’lilere tüm operatörler yönüne geçerli hesaplı ve kaliteli iletişim imkan veriliyor.
Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından yapılan açıklamada, Akıllı Yurt Dışı Paketi ile sunulan 30 dakika, 30 SMS ve 250 MB internet faydalarının yüzde 80 ve yüzde 100 kullanıma ulaşması hallerinde müşterilere SMS ile bilgilendirme yapıldığı da belirtildi.

Yurt dışı seyahatlerinde hiç kullanım yapılmaması durumunda  19 TL ücretin müşteriye yansımadığına da dikkat çekilen açıklamada, “Paket otomatik olarak sadece kullanım yapılması durumunda aktif duruma gelmektedir” bilgisi verildi. Açıklamada ayrıca kampanya kapsamında günlük sunulan 30 dakikanın hem giden, hem de gelen aramalar için geçerli olduğu da anımsatıldı.

“Akıllı Yurt Dışı Paketi’nin geçerli olduğu tüm ülkeler için Kuzey Kıbrıs Turkcell’in resmi internet sitesi www.kktcell.com adresinden bilgi alınabileceği de duyuruldu.