Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Mustafa Akıncı, sosyal medya hesapları ile çalışmaları, faaliyetleri, gezileri, katılacağı TV programları, Cumhurbaşkanlığı vizyonu ve ülke sorunlarına dair görüşlerini Facebook ve Twitter gibi sosyal medya mecralarından; katıldığı TV programlarının görüntülerini Youtube üzerinden; Instagram aracılığı ile ise de çalışmalarından ve hayata bakışına dair kareleri yurttaşlarla paylaşıyor. Kampanya kapsamında bunlara ek olarak da Facebook üzerinden, ‘Daha Güzel Bir Gelecek için Gönüllüyüm’ uygulamasına başlandı. Kampanya kapsamındaki çalışmalara katkı koymak isteyenler, Mustafa Akıncı resmi Facebook hesabından veya 

https://apps.facebook.com/akinci-gonulluler/ linkinden çok kısa sürede gönüllü formunu doldurabiliyorlar. 

Kampanya ekibi 24 saat içerisinde telefon aracılığı ile gönüllülere ulaşırken, gönüllüler tercih ettikleri yöntem ile seçim çalışmalarına katkı koymaya başlayabiliyorlar. 

Uygulamaya ilişkin açıklamalarda bulunan bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Akıncı ‘Çağımız değişimin; bu yenilikleri takip eden ve buna uyum sağlayanların çağıdır. Seçim çalışmalarımız çerçevesinde gezilerimiz ve etkinliklerimizle yurttaşlarımıza ulaşıyor, bire bir iletişim kuruyor; basın ve sosyal medya mecraları ile de yurttaşlarımızı bilgilendiriyoruz. 

Yine seçim kampanyamız çerçevesinde 0533 884 5678 ve 0548 884 5678 numaralı telefonlar aracılığıyla bize ulaşan tüm soruları yanıtlıyoruz. ‘Facebook Gönüllü Uygulaması’ ise kampanyamıza katkı sağlamak isteyenlere kolay ve hızlı bir ortam yaratıyor. 

Kampanyaya katkı sağlamak isteyen çok sayıda yurttaşımız var. Örgütsel anlamda çalışmalarımız devam ederken, yeni bir yöntem olarak bu uygulamanın büyük katkısı olacağına inanıyorum” dedi.