Çalışmalarını  aralıksız sürdüren Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Mustafa Akıncı, yarın (14 Nisan Salı) akşamı saat 19.30’da İnönü Meydanı/Girne Kapısı’nda kitlesel bir şölen düzenliyor. “Cevap Meydanda” adı altında düzenlenen şölen, 18.00’den itibaren yerli müzik sanatçıları ile gruplarının sahne performansları ve halk dansları gösterileriyle başlayacak.

Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Akıncı, şölene ilişkin açıklamasında şöyle konuştu:

“Uzun maratonun sonuna doğru binlerce gönüllümüz ile ‘Cevap meydanda’ şöleninde buluşuyor, cevabımızı hep bir ağızdan bir kez daha İnönü Meydanı’nda söylüyoruz. Bu nedenle ‘Cevap Meydanda’ şöleni, dili, dini, ırkı, rengi, kökeni ne olursa olsun, daha güzel bir geleceği birlikte şekillendirmek isteyen gönüllülerin katılımı ile dolup taşacak, saat 18.00’den itibaren şölen havası yaşanacak.

Bu güzel halk şöleninde tüm yurttaşlarımızı İnönü Meydanı’nda görmekten mutluluk duyacağız.

Statükoya karşı, çözümsüzlüğe karşı, yolsuzluğa, adaletsizliğe  karşı cevabımızı söyleyeceğiz. Bu topraklarda çözüm, barış, demokrasi,  sosyal adalet toplumsal cinsiyet eşitliği için, yeni, bembeyaz bir sayfa açarak cevabımızı hep bir ağızdan söyleyeceğiz”

akinci_portal(miting)640x480.png