Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Mustafa Akıncı’nın Güzelyurt Çalışma Ofisi dün (27 Aralık Cumartesi) akşam Güzelyurt’ta hizmete girdi.

“Daha güzel bir gelecek için gönüllüyüm’ diyenlerin özverili çalışmaları ve katkılarıyla düzenlenen ofisin açılış töreni yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Açılışta coşkulu kalabalığa hitaben kısa bir konuşma yapan Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Akıncı, hep birlikte bir yola çıkıldığını kaydederek, “Yolumuzda kararlılıkla ve inançla yürüyoruz. Birlikte yürüdüğümüz bu yolun sonunda başarı var” diye konuştu. Akıncı,  Bu süreçte kendisine açık destek veren, Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP), Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP) ve bunun yanı sıra, her geçen gün artan destekleriyle her renkten, her siyasi görüşten yurttaşlara da teşekkür etti.

Akıncı konuşmasında halka vaat ettiği dört temel ilke çerçevesinde gelecek kuşakların belirsizlikten kurtulması için çözüm odaklı siyaseti uygulayıp, çözüm için tüm gücünü sarf edeceğini; Türkiye ile saygın ve kişilikli bir ilişki kuracağını; bağımsız ve tarafsız bir Cumhurbaşkanı olacağını, toplumsal konulara duyarlılık göstereceğini bir kez daha vurguladı.

Akıncı konuşmasının sonunda bir duyuru yaparak 14 Ocak Çarşamba akşamı saat 19.30’da Lefkoşa’da Yakın Doğu Üniversitesi Büyük Salonunda bir tanıtım etkinliği yapılacağı bilgisini de vererek etkinlikte vizyonunu daha ayrıntılı olarak kamuoyuyla paylaşacağını kaydetti.

Akıncı konuşmasının sonunda ofisin açılması ve açılış resepsiyonu için katkı koyan herkese teşekkür etti.

Akıncı resepsiyonda günün ikinci doğum günü sürpriziyle karşılaştı. Akıncı, üzerinde “seni seviyoruz Akıncı” yazan doğum günü pastası için de sürprizi hazırlayanlara ayrıca teşekkür etti.