Mesarya’da dün etkili olan sağanak yağmurla birlikte Akıncılar köyü perişan oldu. Derelerin taştığı köyde bazı evler sular altında kaldı

Sağanak yağmur, bu kez Mesarya bölgesini vurdu. Akıncılar köyü dünkü yağmurların ardından sele teslim oldu.

Dün öğleden sonra aniden bastıran ve akşam saatlerine kadar devam eden yağmur Akıncılar köyünde hayatı felç etti. Köy yolları çamur deryasına dönerken, köye giden köprü sular nedeniyle bir süre trafiğe kapandı.

Sağanak yağmur nedeniyle bazı evler sular altında kalırken, dereler taştı, yol kenarları sulara teslim oldu. Akıncılar Belediyesi köyde çalışmalar başlatırken, evi su basan vatandaşların yardımına koştu.

Yaşanan su baskınına belediye ile birlikte vatandaşlar da müdahale etti, ciddi çaba harcadı

FIRTINA UYARISI

Öte yandan Cyprus-Mail'in haberine göre, Trodos üzerinden Lefkoşa'ya doğru gelmekte olan fırtına için polis vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Habere göre, Yunanistan üzerinden gelen alçak basınç Kıbrıs'ta hava koşulları etkilemekte ve bu ada çapında sıcaklıkların düşmesine, yağmur ve hatta gök gürültülü bir havaya neden oluyor. "En kötü hava koşullarının Çarşamba günü beklendiğini" yazan gazete havanın Perşembe gününe kadar yağmurlu olacağını kaydetti.

27-10-2015-11-58-45181000-001.jpg

27-10-2015-11-58-84027100.jpg