Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Mustafa Akıncı’nın (www.mustafaakinci.com) adresli web sitesi yayına açıldı ve logosu kullanıma girdi.

Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamada,  Akıncı’nın “Dört Boyutlu Siyaseti”nin ayrıntılarını açıkladığı “Cumhurbaşkanlığı Rotası” etkinliğinde logo ile web sitesinin tanıtımının yapıldığına dikkat çekildi.

Seçim kampanyası boyunca kullanılacak ve 19 Nisan seçimlerinde oy pusulalarında Akıncı’nın simgesi olarak yer alacak logonun, “barış, üretim, kök salma, birliktelik, özveri” gibi unsurları temsil eden zeytin dalı ile ‘Akıncı’ tipografisinden oluştuğu vurgulandı.

14 Ocak gecesi düzenlenen etkinlikte logonun yanı sıra söz ve müziği Acar Akalın’a ait olan ve Arif Edizer’in seslendirdiği Akıncı şarkısının da tanıtıldığı belirtilen açıklamada, www.mustafaakinci.com kampanya resmi internet sayfasının da yayına açıldığı bildirildi. Mustafa Akıncı’nın biyografisi, Dört Boyutlu Siyaseti’nin ilkeleri, fotoğraf albümü, seçim müziği ve video albümünün internet sayfasında yer aldığı  belirtildi. Ayrıca, Akıncı’nın yaptığı  faaliyetlere ilişkin ayrıntılı bilgiler, haberler, yapılacak etkinliklerin duyurusu ve takvimi, seçim kampanyasında kullanılacak propaganda materyalleri ile görsellerinin yüklenebilir şekilde sayfada bulunduğu da bildirildi.

Açıklamaya göre, Akıncı’ya destek vermek isteyenler için yazı ve video kayıtları ile destek verme imkânı, daha önce sosyal medya üzerinden başlatılan “gönüllü” uygulamasının web sayfasına yansımış hali ile Akıncı’nın katıldığı TV programlarının görüntüleri de internet sayfası içerisinde yer alıyor. “Hiçbir soru yanıtsız kalmayacak” vurgusu ile Whatsapp ve Viber üzerinden yurttaşların sorularını yanıtlamaya devam eden Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Mustafa Akıncı, web sitesi üzerinden de yurttaşlardan gelen soruları yanıtlıyor.