Today's Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş'in gözaltına alınmasını takip eden Akit TV Haber Müdürü Cihan Ünal ve muhabir Taha Emre Özdemir canlı yayın sırasında taciz edildi. Kısa süreli arbedenin yaşandığı canlı yayın artan tepkiler üzerine yarıda kesildi.

Hakkında yeniden tutuklama kararı çıkan Bülent Keneş ile ilgili gelişmeleri takip etmek için Zaman Gazetesi binasının önüne giden gazeteciler tepkiyle karşılaştı. Canlı yayında sırada yapılan yayına tepki gösteren kalabalık grup, muhabirlerin yayınını taciz etti. Muhabir Taha Emre Özdemir ve Kameraman Muhammet Ersöz daha sonra önce sözlü ardından da fiziki saldırıya maruz kaldı. Keneş'e destek için toplanan kalabalığın tepkisini çeken yayın sırasında zaman zaman arbede de yaşandı.

İddiaya göre, kalabalık, Akit TV Haber Müdürü Cihan Ünal, yayın esnasında Akit muhabiri Taha Emre Özdemir'e Keneş'i almaya gelen polis araçlarının tekmelendiğini aktardı. Bu sırada canlı yayında konuşulanlara tepkiler gelmeye başladı. Tepki zaman zaman arbedeye dönüşünce zaman zaman yayın arkasında tekme ve yumrukların atıldığı ileri sürüldü. Tepkilerin artması üzerine gazeteciler yayını kesmek zorunda kaldı. Akit çalışanları yapılan saldırıyı kınayarak olay yerinden uzaklaştı.