Cumhuriyet Meclisi Başkan Yardımcısı Hüseyin Avkıran Alanlı, İskele Kadınlar Derneği Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti.

Alanlı, toplumda kadınların önemine vurgu yaparak, dünyada elde edilen tüm başarıların arkasında kadın rolünün olduğunu vurguladı.

Meclis Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, Cumhuriyet Meclisi Şeref Salonu’nda gerçekleşen kabulde konuşan Alanlı, kadınların yaptıkları bütün çalışmalarda titizliğe büyük önem verdiklerini ifade ederek, toplumda, kadınların her zaman büyük başarılar elde ettiklerini gördüklerini söyledi.

Dünya genelinde elde edilen başarılara bakıldığında, başarıyı elde edenler kimi zaman erkek gibi görünse de her zaman için kadının çok önemli bir rolü olduğuna dikkati çeken Alanlı, derneğin başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine olan inancını dile getirdi.

1476441132.jpg

Derneğin yarattığı sinerjiyle özelde İskele, genelde ise ülke genelinde yararlı çalışmalar olacağına emin olduğunu ifade eden Alanlı, derneğin kuruluş amaçlarını incelediğini söyledi ve derneğe destek belitti.

İskele Kadınlar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Zekiye Gece de konuşmasında, İskele’ye yeni bir heyecan getirmek adına “Kadınlar Derneği”ni kurduklarını ifade ederek, derneğin henüz çok yeni olduğunu ancak kısa sürede çok dinamik çalışmalara imza atmak istediklerini söyledi.

Özelde İskele ve genelde ülke için yapmak istedikleri birçok projeleri olduğunu vurgulayan Gece, bu projelerle ilgili bilgiler aktarmak ve manevi destek almak üzere bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirtti.