YDÜ eski çalışanlarından Enver Algun’a, aralarında husumet olduğu ileri sürülen İrfan Günsel tarafından ölüm tehdidi yapıldığı iddia ediliyor.

YDÜ’de alım sorumlusu olarak çalışırken, bazı anlaşmazlıklar nedeni ile işten durdurulan ve bu nedenle mahkemeye başvuran Enver Algun ile yaklaşık dört ay önce, Gönyeli’deki Ömerli Restorant’ta karşılaşan Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan Günsel tarafından yumruk atılmaya teşebbüs edildiği öne sürülüyor.

İş adamı Enver Algun, aralarında yaşanan husumet nedeniyle kendisine yumruk attığını öne sürdüğü Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan Günsel hakkında suç duyurusunda bulunduğu ve konunun mahkemeye intikal ettiği öğrenildi.

Polis tarafından mahkemeye intikal ettirilen yumruk atma olayı ile ilgili olarak ceza davasının bugün görüşülmeye başlandığı öğrenildi. Ancak tarafların dinleneceği ceza davası öncesinde, Enver Algun’u cep telefonundan arayan kimliği meçhul erkek bir şahsın Algun’a, Günsel aleyhindeki şikayetini geri çekmemesi durumunda çok kötü ve vahim sonuçların yaşanacağını dile getirdiği ve tehdit ettiği öne sürülüyor.

Davayı geri çekmesi için baskı yapıldığı iddia edilen Enver Algun’un konuyu polise intikal ettirdiği, bir süreliğine de Lefkoşa Polis Müdürü Barbaros Savaşcı ile görüştüğü öğrenildi.

Kaynak: Kıbrıs Sözcü