CTP-BG'nin Mağusa'daki güçlü isimlerinden olan Ali Gulle, yazılı bir açıklamada bulunarak hakkında çıkan haberleri sert bir dille yalanladı.

İşte Ali Gulle'nin açıklaması:

Zorunlu Bir Yazı.

Yeni Bakış Gazetesinde hakkımda bir haber çıktı. Bununla ilgili olarak gereken açıklamayı söz konusu gazeteye yolladım. Bu arada yasal haklarımı da saklı tuttuğumu söyledim.

Bu olayın bir yanı

Ancak üzülerek gördüğüm bir şeyi yazmak isterim.Bu haber üzerine sanki de bunlar doğru imiş gibi bir kısım insan bana duydukları husumetten olsa gerek, sormadan öğrenmeden bu uyduruk bilgiyi paylaştı, ya da doğru kabul etti. Bu nasıl dostluk, arkadaşlık veya çok söz ettikleri yoldaşlıktır.

Bazıları Naci Talat'ın sözünü dur otur tekrarlar. "Biz birbirimizi sokakta bulmadık" diye. Doğruda yolda bulduklarını yoldaşlarına tercih edenlerin bu sözü söylemeye hiç hakları yok.

Hele yoldaşına sokakta iftira atılınca, bu iftiranın peşine düşenlerin, Naci Talat'ın bu sözünü söylemeye hiç hakları yoktur.

Açık yazayım.

Ali Gülle olarak Vakıflardan 35 bin TL'lik hibe almadım. Hayatım boyunca kimseden 35 kuruşluk hibe almadığım gibi. 

Olan biten ne? 

Kızım kendisi Vakıflardan bir daire kiraladı. Bu daireye de rayiç bedel üzerinden kirasını öder. Bu daireyi kiralarken Vakıflar her mal sahibi gibi malını tamir etti. Ona göre kiraladı, her halde bu giderini de kira fiyatına yansıttı.
Bu güne kadar kimisi, kendi işi için Vakıflardan veya Belediyeden arsa, dükkan. Kiraladı. İşletti, işletiyor. 
Ne bu insanlarla ilgili tek kelam ettim, nede söz söyleyenlere fırsat verdim. Üstelikte Vakıflardan yer kiralayıpta, bunları hava parasına devredenleri de gördüm. Bunlarla ilgili olarakta kimseyi zan altında bırakmadım. 

Ancak benim için utanmadan bir trilyon Kalkınma Bankasından kredi aldım dedikodusuna yapan şerefsizler, şimdi bu gerçek olmayan haber üzerine de laf sokuşturmaya çalışıyorlar.

Bu kadın ve erkeklere bir mesajım var. Başkalarına taş atanlar, unutmasınlar, camdan evlerde otururlar. 
Ben onların seviyesine düşmem. Ama bu sözü hiç unutmasınlar.

Ayıptır. Dürüst olan çıkar açıkça siyasi ve idelojik görüşler öne sürer bu temelde eleştiri yapar. Dedikodu ve çirkef atmakla bir yere varamaz . Camdan evde oturduklarını unutmasınlar.Ayni karakterde olsak sayfalar sığmaz."