Geçtiğimiz günlerde Mağusa'da meydana gelen ve ülke içerisinde büyük infial yaratan kanlı kavganın başlamasına neden olan ve halen mahkemelik olan Ali Uçanok'un darp edildiği görüntüler basına sızdırıldı.

5 Temmuz tarihinde Müteahhit Ali Uçanok’un, Özcan Hangün’e ait inşaata gönderdiği betonun parasını peşin istemesi nedeniyle darp edildiği ortaya çıkmıştı.

Ali Uçanok'a ait çalışma ofisine giden Özcan Hangün, Ömer Satıağalar, Akif Uygur ve Cüneyt Arık'ın Ali Uçanok'u darp ettiği görüntülerde net bir şekilde görülüyor.

OLAY MAHKEMELİK

Geçtiğimiz hafta mahkemede görülmesi beklenen ve ertelenen Ali Uçanok'un darp davası sonucunda mahkeme önünde iki grubun taraftarları karşı karşıya gelmiş ve büyük bir kavga yaşanmıştı. Yaşanan kavga sonucunda 40 yakın kişinin büyük bir kısmı halen polis tarafından gözaltında tutuluyor.

Elde edilen bilgilere göre, Ali Uçanok'un darp edilmesiyle ilgili açılan dava dün görülmesi beklenirken, 7. kez ertelendi. Ertelenen davanın ve ülkede büyük tedirginlik oluşturan bu olayların sonucunun nereye varacağı merak ediliyor.