Sanal karta sahip olmak istiyorsunuz ancak nasıl kullanacağınız hakkında bir fikriniz yok. O zamana hemen www.sanalkartlar.com adresini ziyaret ederek dünyada geçerli kullanım alanları hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Ön ödemeli kartlar alışverişlerde limitleri belirleyemeyenler için son derece ideal bir seçenektir. Özellikle hanımlar alışverişin cazibesine dayanamaz ve hoşlarına giden her şeyi almak isterler. Daha sonra limit aşımları ve ödenemeyen kart borçları başınıza dert olmasın. Gelin şimdiden ön ödemeli sanal kartlara geçin ve limitlerinizi sınırlayın.

  • Dijital Kartlar ve Kullanım Alanları

Dijital olarak kullanılabilen Paykasa yapacağınız başvurulardan sonra hemen kullanıma açılacak sanal bir karttır. Her ne kadar kart numarası, son kullanma tarihi, güvenlik numarası ve şifresi olsa da sanal kartları fiziki olarak elinizde değildir. Online alışveriş sitelerinde ve oyun sitelerinde geçerli olan sanal kartlar ile eğlencenize kesintisiz bir şekilde devam edebilirsiniz. Ödeme esnasında kart bilgilerini ve kişisel bilgilerin karşı taraf ile paylaşılmaması sanal kartların tercih edilmesindeki en önemli sebepler arasında sayılabilir. Ödeme işlemlerinde ve para transferi aşamasında kullanılan kartlar ile işlemler güvenli bir şekilde tamamlanabilir. Bu aşamada kartların yıllık aidat ücretlerinin olmaması, düşük komisyonlar ve transfer kesintilerinin olmaması da müşteriler için önemli bir ayrıcalık yaratmaktadır.

Paykwik gibi sanal kartlar istenilen sayıda alınmaz. Belirlenen limitler arasından yükleme yapılarak sahip olunacak kartlara daha sonra para yükleme opsiyonu da bulunmaktadır. Sanal ortamda sorunsuz bir şekilde tamamlanacak olan alışverişler sayesinde istediğiniz ürünü kapınızdan teslim alabilirsiniz.

  • Online alışveriş yapmayı sevenlerin,
  • Mobil oyun sitelerine girenlerin,
  • Yurtiçi ve yurtdışı alışverişlerinde kullanacakları sanal kartlar teknolojinin insanlara sunduğu en önemli hizmetler arasında sayılabilir.

Kredi kartı ile alışveriş yaparken kart bilgileri kopyalanmış ve kişisel bilgileri çalınmış kişileri medyadan takip ederken online alışveriş yapmaktan korkan kişilerin sayısı da giderek artmaktadır. Bu aşamada kullanıcıların imdadına yetişen Otopay gibi sanal ve ön ödemeli kartlar başınız ağrımadan güvenli alışveriş yapmanıza olanak sağlar. Dünyada büyük bir kullanıcı kitlesine ulaşan kartlar ülkemizde de tercih edilmektedir. Bazı müşteriler geçmişteki kötü sicilleri yüzünden kredi kartı sahibi olamazken bazı müşterilerde tamamen güvenli bulmadıkları için online alışverişlerden kaçmaktadır. Ancak pek çok avantajlı ürün ve hizmet seçeneği çoğu zaman sadece online kanallar üzerinden müşterilere ulaştırılmaktadır. Bu nedenle herkesin bir sanal kartı olmalıdır. Siz de sanalkartlar.com adresine girerek kendi tercihinizi belirleyebilirsiniz. Sanal ödeme kartları arasında yer alan Cashixir ile ödemelerinizi gerçekleştirebilir, para transferlerinizi yapabilirsiniz. Özel bir kullanım kolaylığına sahip kart ile beklediğiniz hizmet kalitesinden çok daha üstününe sahip olabilirsiniz. PİN kodu ile desteklenen sanal kartta ödemeler yapılırken PİN kodunun girilmesi yeterli olacaktır. Sistem ile uyumlu her kanalda kullanılabilen ürün ile online alışveriş deneyiminizi keyifli bir hale getirebilirsiniz. Alışverişlerinde riskli durumlarla karşılaşmak istemeyenlerin özellikle kullandıkları ön ödemeli sanal kartlar yıllık kart ücretinin olmadığı bir sistem ile çalışırlar.

Online alışverişleri hacmi her geçen gün artarken sanal kart kullanımı da aynı oranda artış göstermektedir. Pek çok alışveriş meraklısı için gördükleri ürünleri almak bir tutku haline almıştır. Durum böyle olunca aşan limitler ve ödenemeyen borçlar ciddi sorunlara neden olur. Astropay ile siz de kendinizi ya da sevdiklerinizi kontrol altına alabilir ve alışveriş tutkusu anlamında dizginleri ele alabilirsiniz. İndirimlerden ve bonuslardan yararlanmak istiyorsanız limitini kendinizin belirleyeceği bir sanal kart alarak güvenli alışverişin kapısını aralayabilirsiniz. Kişisel bilgilerinizi paylaşmadan da bilinçli ve akıllı bir alışveriş yapabilirsiniz.