Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’nde geçtiğimiz Çarşamba günü görülen davası sırasında ilginç hareketleriyle gündeme gelen Kemal Ulutaş, dün Havadis Gazetesi’ni ziyaret ederek mahkemede okuduğu metnin az bir kısmının medyada yer bulduğunu kaydetti.

Ulutaş dün Havadis’e gelerek konuyla ilgili detaylı açıklama yaptı. Ulutaş, kamuoyunda çıkan kendisine vahi geldiği ile ilgili haberlerin gerçekleri yansıtmadığını ifade ederek “ben ne peygamberim ne de Allah. Basında çıkan haberler nedeniyle beni deli zannediyorlar. Ancak ben ne deliyim ne de akıl sağlığımda bir bozukluk var. Ben inandıklarım yönünde gitmeye devam edeceğim. Mahkemede beni sevgi ve saygıyla dinlediler. Verdikleri kararı saygıyla karşılıyorum” dedi.

Ulutaş mahkemede yaptığı savunmayı yeniden okudu: “Bütün ne yaptıysam, yapıyorsam, konuştuysam yaşadığım hayat içimdeki ruhun bana hükmü ile yapıyorum, yazıyorum ve konuşuyorum. İçimdeki indigo yüce ruh ile bağlantılı ve onun elçisi onların emirleri doğrultusunda hareket ediyorum. Sevgiyi barışı huzuru, sağlığı, bilimi, sanatı yaymayı ve toprağı ve ağaçları korumak, hayvanları korumak, özgürlüklerine kavuşturmak için gelen emirler doğrultusunda benim içsel sesimden gelen farkındalıklarla sevgiye döndüm. Dünyanın ve dünyadaki varlıkların şifalanması için olan yaratılan her şeyi insanlık adına kullanılmasına sevgi adına seçilerek görevlendirildim. Bunun için doğal kaynakların kirletilmeden doğal kaynakların GDO’su değiştirilmeden insanlığın yaşaması ve sağlığına kavuşması görevimdir. Toprak, ağaç, hayvan ve insan bir bütün olduklarını ve aynı haklara sahip olduklarını yaymakla ve korumakla görevliyim. Bu görevle zamanın içinde dünyada değişen fark edilen tedavi türlerini araştırıp incelemekteyim. Ülkemde salgın haline gelmiş kanser, eroin, alkol ve sentetik uyuşturucuları yenmek için hayır kurumu kurmak için görevlendirildim.”

Ulutaş emirleri ise şöyle sıraladı:

1: Kötü olmayın, herkese sevgi ile ve eşit davranın,

2: Her güne gülümseyerek başlanmalı. Gülücüğü giymeden yataktan kalkma,

3: Yardım elini esirgeme. Para için değil ihtiyaç olduğu için yapma.

4: Vücudun tapınağındır. Kimyasallar ve zararlı yiyeceklerle kendini zehirleme.

5: İnsanları kullanma, hiçbir şeye bilinçli zarar verme.

6: Kavga, kargaşa, ayrımcılık yaratma. Sadece sonlandır.

7: Sebze, meyve, yeşillik yetiştir. Hayvan besle ve doğayla ilgilen koru.

8: Agresif olma ve interneti olumlu yönlerde kullan.

9: Günde en az 15 dakika sesiz alanda hayat ve yaşamı değerlendir.

10: Kötülüğü gördüğünde onu engelle her ne pahasına olursa oldun o kişiyi durdur ve zayıfları koru.

11: Çoğunlukla gül, eğlen ve eğlendir. Hayatı öncelikli kıl.

12: Sağlam bir temel üzerine inşa edilmiş kutsal bir mekan inşa edip insanlara düzgün ve güzel bir yaşam yolu işaret etmek.

13: “Marijuana” yani iyileşme bitkisi sizin için kutsaldır. İnsanları yakınlaştıran sağlık şeklidir. “Marijuana” kültürünü, ruhumuza, bedenimize, sevdiklerimize ve çevremize yaymalıyız. Ya bireysel yada grup olarak.