5 yılı aşkın bir süre kanser tedavisi gören Yaşar Altaç, 57 yaşında hayatını kaybetti

Melin DOBRAN

Tatlısu sakinlerinden olan ve Beylerbeyi’nde ikamet eden 57 yaşındaki Yaşar Altaç, hayata gözlerini yumdu. 

Aile yakınlarından alınan bilgiye göre 35 yıl yurt dışında kalan ve bir süre önce Kıbrıs’a gelen Altaç’ın lenf kanserinden hayatını kaybettiği öğrenildi. Altaç’ın cenaze töreninde yakınları zaman zaman gözyaşlarına boğuldu. 

Beş yılı aşkın bir süredir tedavi gören Altaç, dün İsmail Safa Camisi’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Lefkoşa Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Coşkun Taşt dualarla uğurlandı

tasit.jpg

Lefkoşa’nın tanınmış isimlerinden olan lastikçi Coşkun Taşt önceki gün sevenlerine veda etti

Usta dualarla uğurlandı

Melin DOBRAN

Başkent Lefkoşa’nın tanınmış lastikçilerinden olan ve herkes tarafından çok sevilen Coşkun Taşt, yaşama veda etti. 75 yaşında hayatını kaybeden Taşt’ın, 6 yıldan beridir diyaliz hastası olduğu öğrenildi. 2 çocuk 4 de torun sahibi olan Taşt, önceki gün sabah evinde vefat etti. Diyalog’a konuşan komşuları, “Coşkun abimiz çok iyi bir insandı. Herkes onu çok severdi. Yardımseverliği ile bilinirdi. Ayrıca TMT mensuplarındandı. Lefkoşa tanınmış bir çınarını daha kaybetti, çok üzgünüz” diyerek üzüntüsünü dile getirdi. Taşt’ın cenazesi, dün İsmail Safa Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Lefkoşa Mezarlığı’nda defnedildi.

Bihter Artümer hayatını kaybetti

bihter_artumer_aniden_rahatsizlanarak_hayatini_kaybetti_h27226.jpg

Bir süre Türkiye’deki kızını ziyarete giden Bihter Artümer, aniden rahatsızlanarak hayatını kaybetti

Melin DOBRAN

Aslen Lefkoşalı olan 87 yaşındaki Bihter Artümer’in ani ölümü sevenlerini yasa boğdu. Aile yakınlarından alınan bilgiye göre, İzmir’deki doktor kızını ziyarete giden Artümer geçtiğimiz Pazar günü aniden rahatsızlanarak hayatını kaybetti. Yaşlılıktan dolayı vefat eden Artümer, bir süre önce de eşini kaybetmişti. Artümer’in naaşı, dün İsmail Safa Camisi’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Lefkoşa Mezarlığı’nda toprağa verildi.