Taner Ulutaş

Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesinin 100 metre ötesinde Levent Apartmanlarında sakin İrfan Mehmet Apel Cumartesi günü geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti.

Hastane arkasındaki Levent Apartmanları'nda ikamet eden İrfan Mehmet Apel saat 10.30 geçirdiği kalp krizi sonrasında aranan ambulansın 11.30’da gelmesi nedeniyle hayatını kaybettiği öne sürülüyor. Ambulans şoförünün evi bulamadığı ve bu nedenle geç kaldığı öne sürülürken, İrfan Mehmet Apel’in oğlu Bülent Apel sosyal medya hesabından paylaştığı yazıda KKTC’deki düzene isyan etti.

BÖYLE MEMLEKET OLMAZ

Bülent Apel yaptığı paylaşımda,  "Be arkadaşlar bu Face’de benim son yazımdır. Ama bunları dile getirmeden edemeyeceğim. Hastane ile babamın evin arasındaki mesafe 100 metre. Babacığım Cumartesi Saat 10.30'da kalp krizi geçiriyor. Ambulansın geliş saati 11,30 gerçekleşiyor. Yok, böyle bir memleket gerçekten olamaz" ifadesinde bulundu.

HASTANE YANI YERİNE LEMAR BÖLGESİNDE ADRES ARADI

Bülent Apel yazısına devamla, "Senin ambulansı kullanan şoförün bu bölgeyi bilmiyorsa önce eğitimini vereceksin. Yok, karga tulumba hastaya yollarsınız adama adres verilir. Levent Apartmanları ile hastane arkası 100 metre uzaklıkta. Adam Ambulansla Lemar Bölgesi'ndeki Leventler de adres arar.  İçim acır gerçekten ben babamı değil arkadaşımı dostumu sırdaşımı kaybettim. Adam gibi adam babamı kaybettim" dedi.

100 METRE MESAFEDEKİ EVE 1 SAAT SONRA GELDİ

"Yazıklar olsun hepinize bizlerin yaşaması için babam ve babam gibi silah arkadaşları Rumla savaştı" açıklamasında bulunan Bülent Apel, "Vatanlarını kurtarmak için 11 yıllık mücahitliği olan TMT'ciliği olan babama hastane ile evinin uzaklığı 100 metre olan evine ambulansı 1 saat sonra yollarsınız ve kurtaramadık dersiniz yazıklar olsun" ifadesinde bulundu.