20 Şubat 2015 tarihinde yayınanan Sigorta Şirketi mağdur etti haberimiz ile ilgili, Anadolu Sigorta firmasından açıklama geldi. İşte o açıklama:

"Şirketimiz, konu trafik kazası ile ilgili olarak Münür Çavuşoğlu isimli şahıs aleyhine ikame edilen ceza davasının sonucu hakkında araştırma yaptı. Mezkur trafik kazasının meydana gelmesinin hemen akabinde olay yerine gidip Münür Çavuşoğlu isimli şahsa alkol testi yaparak % 131 alkol tespit eden tahkikat memuru ile görüştük. Münür Çavuşoğlu isimli şahıs aleyhine Gazimağusa Kaza Mahkemesine ikame edilen trafik davasına konu alkol ithamının, alkol tespiti yapan ilgili tahkikat memurunun şahadetine başvurulmadan geri çekildiğini öğrenmiştir.

Bu bilginin tarafımıza iletilmesinin ardından Şirketimiz, KKTC'deki yasal mevzuat uyarınca hukuk davası ikame edip Münür Çavuşoğlu isimli şahsın alkolünü ispatının etme hakkı halen saklıdır. Dolayısı ile ikame edilecek hukuk davasının ve bilhassa polis şahadetinin ardından Şirketimiz gerekli işlemleri yapacaktır."