Kurtuluş Boğaztepe ana yolunda geçirdiği kaza sonucunda 36 yaşında hayatını kaybeden 2 çocuk annesi Nasibe Kömürcügil dün köyü Kilitkaya’da son yolculuğuna uğurlandı.

Gözyaşlarının sel olup aktığı cenaze törenine, sadece Kilitkaya’dan değil adanın dört bir yanından katılım oldu.

Evli ve 2 çocuk annesi Nasibe Kömürcügil’in cenazesi dolayısıyla dün Kilitkaya belki de tarihinin en kalabalık gününü yaşadı.

Büyükkonuk Belediyesi, aşırı sıcak ve yoğun kalabalık nedeniyle taziye çadırı kurdu ve vatandaşlara su dağıttı.

Cenaze törenine Nasibe Kömürcügil’in ailesi, yakınları, sevenlerinin yanı sıra Bağımsız Milletvekili Önder Sennaroğlu, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu, Mağusa Savcısı Ahmet Çaltılı, İskele Trafik Şube Amiri Derviş Çimer de katıldı.

Niyazi Kömürcügil’in en acı günü

Çok sevdiği eşini kaybetmenin tarifsiz acısını yaşayan Niyazi Kömürcügil, büyük bir metanetle taziyeleri kabul etti. Eşini son yolculuğuna uğurlayan Niyazi Kömürcügil’in döktüğü gözyaşları ve perişan hali törene katılan herkesin yüreğini dağladı. 

İşe 20 gün önce başlamıştı…

Nasibe Kömürcügil’i sevenlernden koparıp alan feci kaza, geçen Çarşamba gecesi, 20 gün önce işe başladığı marketten evine dönerken gerçekleşmişti.

İskele bölgesinde herkes tarafından sevilen örnek bir anne olan Nasibe Kömürcügil, Kurtuluş-Boğaztepe anayolunun 3-4’üncü kilometreleri arasında yönetimindeki HP 223 plakalı araçla Kurtuluş’a doğru seyrederken sağa meyilli viraja geldiğinde direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun solundan çıkıp takla atmıştı.

Kömürcügil olay yerinde hayatını kaybetmişti.