Başkent'te, direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, otomobiliyle park halindeki bir otomobile çarptıktan sonra takla atmaya başladı. Taklalar atan otomobil, durakta yolcu alan otobüse çarptıktan sonra durabildi. Kazada, 6 kişi yaralandı.

Kaza, saat 00.00 sıralarında Çankaya'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Atatürk Bulvarı'ndan Ulus istikametine doğru seyir halinde olan 06 GNT 12 plakalı otomobil, sürücüsü Ümit Uslu'nun direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, GAMA İş Merkezi önünde park halinde olan 06 AZ 6230 plakalı otomobile çarptı. Çapmanın etkisiyle takla atmaya başlayan otomobil, duraktan yolcu alan 06 AG 8152 plakalı otobüse çarparak durabildi. Kaza sonucu, takla atan otomobilde bulunan Ümit Uslu, Metin Yıldız, Oğuzhan Gökaşan, Alphan Gökaşan ve park halindeki araçta bulunan ismi öğrenilemeyen 2 kişi yaralandı.

FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ

Kazayı gören vatandaşlar, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri, ilk müdahalelerini olay yerinde gerçekleştirdiği yaralıları, ambulanslarla çeşitli hastanelere götürdü. Polis ekipleri, olay yerinde güvenlik önlemleri aldı. Kaza nedeniyle, Atatürk Bulvarı'nın Kızılay-Ulus istikameti bir süre trafiğe kapatıldı. Takla atan otomobilin, o sırada duraktan yolcu alan otobüse çarpması nedeniyle, durakta bekleyen yolcuların tehlike atlattığı öğrenildi. Görgü tanıkları, o sırada durakta otobüsün olmaması durumunda, otomobilin yolculara çarpabileceğini kaydetti. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Ankara’da feci kaza: 6 yaralı