Ankara Büyükşehir Belediyesinin Başkent'in dört bir tarafında hizmete açtığı rekreasyon alanları, her mevsim büründüğü ayrı renkle Ankaralıların gözde mekanı olurken, güneşin ışıltısıyla ısınan sonbaharda özellikle kasım ayında bir başka görsel şölen sunuyor.

İnsanlara yeşil içerisinde nefes alma imkanı veren, spor alanlarıyla şehrin gürültüsünden uzak sağlıklı bir yaşam imkanı sunan, oyun alanlarıyla çocukları sevince boğan, suyun ve doğanın ahengi içinde kiminin düğün albümlerine konu olan, kiminin yürüyüş keyfine ev sahipliği yapan parklar, Başkent'te yaşamanın ayrıcalığıyla Ankaralılara hizmet veriyor.

Kış aylarının habercisi Kasım ayının sonuna yaklaşılırken, güneşin son bir çırpınışla ısıtmaya çalıştığı parklar; yaprakların sararıp, ağaçlarla vedalaştığı bugünlerde, özellikle hafta sonları Başkentliler ve şehir dışından gelen konuklarla dolup taşıyor. Başkent'in on binlerce renk ve türden çiçekle bezenmiş büyükşehir belediyesi parkları, her mevsim olduğu gibi sarı mevsimin vazgeçilmezi oluyor.

Evlenen ve nişanlanan çiftler özel günlerini, parklardaki bu güzelliklerle ölümsüzleştirmek için fotoğrafçılara poz veriyor. Parklarda gezen ziyaretçiler hemen her noktada birbirlerinin fotoğrafını çekerek, güzellikleri dostlarıyla paylaşıyor.

Ankara’ya öyle yakışırdı ki güz...

Ankara’ya öyle yakışırdı ki güz...

Ankara’ya öyle yakışırdı ki güz...