Denizli'nin Sarayköy ilçesinde bir otomobilin çarptığı anne ve bebek arabasındaki 4 aylık bebeği hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.

Kaza, Denizli-İzmir yolu üzerinde Sarayköy ilçesi girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Denizli istikametinden Sarayköy'e giden Raşit B. (53) idaresindeki 48 M 1510 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yol kenarından yürüyen Songül Bağatarhan (32), bebek arabasındaki Berfin Bağatarhan (4 aylık), Zeynep Bağatarhan ve Kardelen Bağatarhan'a çarparak şarampole yuvarlandı. Aracın hızla çarptığı Songül Bağatarhan ile 4 aylık kızı olay yerinde hayatını kaybederken, Zeynep ve Kardelen Bağatarhan ile Raşit B. ve araçta bulunan ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralandı. Kazayı görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri Songül ve 4 aylık kızı Berfim'in hayatını kaybettiğini belirlerken, yaralılar yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Sarayköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri aldı. Vatandaşlar da kaza yerinde toplanırken, kazadan geriye kalan bebek arabası ise herkesi üzüntüye boğdu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anne ve bebeği birlikte can verdi

Anne ve bebeği birlikte can verdi

Anne ve bebeği birlikte can verdi