Beyşehir ilçesinde, motosiklet üzerindeki anne ve oğlunun yaralandığı kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kaza, Mevlana Caddesinde meydana geldi. Yasemin A. yönetimindeki 06 KAG 79 plakalı otomobil, kavşaktan diğer şeride geçmek istediği sırada hareket halindeki plakasız motosikletle çarpıştı. Çarpmanın ardından panik yaparak duramayan otomobil sürücüsü, kaldırım üzerindeki ahşap telefon direğine çarparak durdu. Kazada sürüklenen motosiklet üzerinden otomobil üzerine savrularak yere düşen motosiklet sürücüsü Eren B. (15) ile arka koltukta oturan annesi Sevgi B. (34) yaralandı. Yaralılara ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Yaralılar daha sonra ambulanslarla Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Motosiklet sürücüsünün ayağında kırık olduğu, annesinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaza sonrası şok yaşayan ve gözyaşlarına hakim olamayan otomobilin bayan sürücüsünü çevredeki kadınlar teselli etmeye çalıştı. Bu arada, motosikletle otomobilin çarpışma anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Anne ve oğlunun motosiklet kazası kamerada

Anne ve oğlunun motosiklet kazası kamerada