Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 10 turist yaralandı. Alman uyruklu turistlerin hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Kaza bugün öğle saatlerinde meydana gledi. Edinilen bilgiye göre Antalya istikametinden Manavgat istikametine gitmekte olan Murat Oldurur'un kullandığı 63 ZH 859 plakalı tur minibüsü, D-400 Karayolu Güvercinlik Ağaç Deposu önünde, aynı istikamette seyir halindeki Hasan Yanılmaz'ın kullandığı 07 N 8754 plakalı özel otomobile çarptı.

Her iki aracın da hurdaya döndüğü kazada şans eseri otomobilde bulunan 3 kişi yaralanmazken, tur minibüsünde bulunan 10 Alman turist yaralandı. Yaralılardan Kupfer Manfred ve Kupfer Morga Serik Aspendos Anadolu Hastanesine, Angelika Grabe, Monfred Herbert Burghandt, Albert Grabe, Esdrit Irmgard Lınke, Anne-Karin Streitberger, Nieter Bernd Linke, Ranghild Trosdel Gınnerd ve Helmut Wedeking Side Anadolu Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların büyük bölümünün ayakta tedavi gördüğü ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Otomobil sürücüsü Hasan Yanılmaz, Antalya'dan gelirken dinlenmek amacıyla Güvercinlik Ağaç Deposuna sapmak için yavaşladığını, arkasından hızla gelen tur minibüsünün aracına çarptıktan sonra 120 metre giderek durabildiğini söyledi. Bu arada tur minibüsü şoförü Murat Oldurur hakkında Mesleki yeterlilik belgesi bulunmadığı için cezai işlem uygulandığı bildirildi.