İç savaştan kaçarak Antep’in İslahiye ilçesine yerleşen ve burada günü birlik tarım işçisi olarak çalışan ailenin 9 aylık kız bebeğine tecavüz edildi. 

Çalıştıkları tarlada bebeğini korumak için bir çadır kuran Suriyeli anne, bebeğini kontrol etmek için çadıra gittiğinde dehşet manzara ile karşılaştı. 9 aylık kız bebeğinin tecavüze uğradığını anlayan anne İslahiye Devlet Hastanesi’nde gitti. Acil serviste müdahale edilen bebeğe tecavüz edildiği tanısı, doktorlar tarafından konuldu.

Polis ve jandarma 9 aylık bebeğe tecavüz eden zanlının bulunması için çok yönlü soruşturma başlattı

VALİLİK DOĞRULADI

Gaziantep Valiliği'nden yapılan açıklmada şüphelinin yakalandığı duyuruldu.

Valilik tarafından yapılan açıklama şöyle;

19.08.2016 tarihinde İslahiye ilçemizin Çerçili mahallesinde Suriye vatandaşı bir ailenin aynı çiftlikte çoban olarak çalışan (S.D) adlı şahsa kısa süreliğine emanet ettikleri kız çocuğunun cinsel istismara uğradığını fark etmeleri neticesinde, olay İlçe Jandarma Komutanlığımıza intikal ettirilmiştir.
 
Alınan ihbarı değerlendiren güvenlik güçlerimiz tarafından gerçekleştirilen yoğun bir çalışma neticesinde, şüpheli (S.D) adlı şahıs yakalanmış olup, adli tahkikat devam etmektedir.
 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 19.08.2016 - Saat 23.15

AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar da yaşanan iğrenç olayla ilgili twitter'den yorumlarda bulundu. Sapığın yakalandığını, mağdur ailenin koruma altına alındığını belirten Tayyar sapığın idam edilmesi gerekitğini savundu:

"Namussuz sapık yakalandı. Sözün bittiği yerdeyiz. İnşallah idam çıkar da idam sehpasında geberir."

"Mahkeme gece mesaisi yaptı, şerefsiz sapık tutuklandı. Mağdur aile zavallı yavrusuyla birlikte korumaya alındı, psikolojik destek veriliyor."

samiltayyartweet.jpg