Cumhuriyetçi Türk Partisi Kadın Örgütü ile Gençlik Örgütü, 1 Haziran Dünya Çocuk Günü nedeniyle ortak etkinlik düzenledi.

Arabahmet bölgesinde çocuklara yönelik düzenlenen etkinliğe Genel Sekreter Tufan Erhürman, Gazimağusa Milletvekili Asım Akansoy, Girne Milletvekili Fazilet Özdenefe, Kadın Örgütü Genel Başkanı Çelen Özkaynak ve Kadın Örgütü Yöneticileri, Gençlik Örgütü Genel Sekreteri Uğur Diren, PM üyeleri ve partililer de katıldı.

CTP’den yapılan açıklamaya göre, CTP Kadın Örgütü ve Gençlik Örgütü’nün ortaklaşa düzenlediği etkinliğe Mülteci Hakları Derneği ile Sosyal Riskleri Önleme Vakfı Elele Kreşi çocukları da katıldı.

1 Haziran Dünya Çocuk Günü etkinlikleri ilk olarak CTP Merkez binasının da bulunduğu sokakta başladı. Parti binasının sokağa bakan taraftaki duvarını sprey boyalarla boyayan çocuklar, daha sonra Arabahmet bölgesinin sokaklarında düzenlenen çeşitli etkinliklere katıldı.

Düzenlenen oyunlarla çocuk haklarıyla ilgili bilgi verilen çocuklara yönelik tiyatro gösterisi ve drama çalışması da yapıldı. Gösterilerin bitmesinin ardından çocuklar çeşitli sokak oyunları oynadı.

1464792950.jpg

1464792952.jpg

1464792954.jpg