Gazimağusa Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Çamlık Spor’un şampiyon takımları Belediye Başkanı İsmail Arter’i ziyaret etti. Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor Kulübü Başkanı Hasan Hasoğlu, kulüp antrenörü ve oyunculardan oluşan heyet Belediye Başkanı İsmail Arter’e Genç Kızlar Takımı ve Büyük Erkekler takımının 2016-2017 lig şampiyonluk kupasını takdim etti. Gazimağusa Belediyesi’nin uzun yıllardan sonra hayat verdiği Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor’un Erkek Takımı ve Genç Kızlar Takımı son 2 yıldır şampiyonluk elde ederken Büyük Bayanlar Takımı Pazartesi günü şampiyonluk maçına çıkacak. Takımların kaptanları şampiyonluk kuplarını Belediye Başkanı İsmail Arter’e takdim ederken, Başkan Arter ise oyunculara hediyeler verdi.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter yaptığı konuşmada, Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor Kulübü Erkek Takımı ve Genç Kızlar Takımının Şampiyon olarak kendilerine büyük gurur yaşattığını, takımlarının başarılarının her yerde konuşulduğunu ifade ederek kulüp antrenörlerine teşekkür etti. Her zaman sporun ve sporcunun yanında olacaklarını kaydeden Başkan Arter, kulübe destek vererek hem başarıların devam edeceğini hem de oyuncuların takım halinde birlikte başarmanın keyfini yaşayacaklarını belirtti. Başkan Arter,  kulübün yöneticilerini, antrenörleri ve oyuncularını tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Çamlık Spor Kulüp Başkanı Hasan Hasoğlu, hem erkek hem genç kız takımlarının 2 yıl üstü üste şampiyonluklar kazandığını ifade ederek, Yıldız Kızlar Takımının da final oynayarak iyi bir sonuç elde ettiğini, pazartesi oynanacak final maçında ise Büyük Bayanlar Takımının da şampiyonluk için iddialı olduğunu söyledi.

img_0830.jpg

img_0846.jpg