Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu’yu kabul ederek, uyuşturucu ile mücadeleye yönelik yapılacak çalışmaları konuştu.  

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter ziyarette yaptığı konuşmada, Başbakanlık uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu ve ekibinin belediyeyi ziyaret etmesinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, komisyonun uyuşturucu ile mücadele çalışmalarını takip ettiğini, belediye olarak üzerlerine düşen görevleri yapmaya hazır olduklarını ifade etti. Komisyonun çok anlamlı bir görev yaptığını söyleyen Arter, halkı bilgilendiren eğitim odaklı çalışmaların çok önemli olduğunu, sorunun topluma yayılmasını önleyecek tedaviler yaparak önlem alınmasının önemine dikkat çekti. Bu açıdan komisyonun toplumsal anlamda yaptığı çalışmaların çok değerli olduğunu, kendilerinin geçmişte olduğu gibi bundan sonra da komisyona destek vermeye devam edeceklerini kaydetti.

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’e bir nezaket ziyaretinde bulunduklarını ifade ederek, komisyonun kurulduğu zamandan beridir komisyonla Gazimağusa Belediyesi’nin verimli bir işbirliği sağladıklarını söyledi. Bu işbirliği için Belediye Başkanı İsmail Arter’e teşekkür eden ve bir plaket takdim eden Karaokçu, uyuşturucu ile mücadelede belediye Başkanı İsmail Arter’in kendilerine her zaman destek verdiğini belirtti. Çalışmalara yoğun bir şekilde devam ettiklerini söyleyen Karaokçu, yerel yönetimleri mücadelede son derece önemsediklerini, belediyeyle birlikte çalışma yapmaya devam edeceklerini belirtti.

img_1263.jpg