Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Gazimağusa Belediyesi Atatürk Kreş ve Anaokulu’ndaki kahvaltı ile halkdanslarının minik ekibinin önceki akşamki yeni yıl eğlencesinde çocuklarla bir araya geldi. Gazimağusa Belediyesi Halkdanları Minik Ekibi için Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen müzikli eğlencede halkanslarının minik üyeleri balonlarıyla gönlünce eğlendi ve Belediye Başkanı İsmail Arter ile fotoğraf çektirdi.

Gazimağusa Belediyesi Atatürk Kreş ve Anaokulu’nda ise Belediye Başkanı İsmail Arter ile birlikte kahvaltı yapan çocuklar ardından palyaçonun eğlenceli oyunlarıyla keyifli saatler geçirdi.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter kreşte yaptığı konuşmada, kutsal bir görevi olan belediye kreşi çalışanlarının sabır ve hoşgörü gerektiren bir iş yaptığını, bu konuda cömert olunmasının önemli olduğunu ifade etti.  Bugün çocuklara nasıl davranılırsa yarın çocukların büyükleri o şekilde hatırlayacağına vurgu yapan Belediye Başkanı İsmail Arter, sütünü içen ve yumurtalarını yiyen çocukların hediyeler ile ödüllendirileceğini söyledi. 

halkdanslari-(2).jpg

halkdanslari.jpg

pc290314.jpg

pc290355.jpg