Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, bugün Mücahit Komutanları Derneği’ni ziyaret ederek, kentle ilgili konularda görüş alışverişinde bulundu.

Belediyeden verilen bilgiye göre, dernek genel başkanı Gözkamaş Ergüneş ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, derneğin tecrübelerinden ve birikimlerinden faydalanmaya önem verdiklerini kaydetti.

Arter, Mücahit Komutanları Derneği’nin şehirde bulunan sivil toplum örgütleri arasında en aktiflerinden olduğunu ifade ederek, “Bunu derneğin çalışmalarında görüyoruz. Gönüllü olarak Mağusa için çalışıyorlar” dedi.

Milli mücadele yıllarından gelen dernek üyelerinin şehrin fiziki ve mimari anlamda gelişmesi için de katkı koyduğunu ifade eden Arter, kentte yapılacak işlerle ilgili, derneğin görüşlerini aldığını ifade etti.

Yapılacak işlerle ilgili takvimlendirme yaptıklarını ancak bazı sebeplerden dolayı gecikmeler olduğunu söyleyen Arter, ülkenin genelinde ağır çalışan sistemin belediyeye de yansıdığını vurguladı.

Mücahit Komutanları Derneği Genel Başkanı Gözkamaş Ergüneş’in de, İsmail Arter’in derneklerini ziyaretinin kendileri için onur verici olduğunu belirterek, derneklerine sürekli yardım ve katkıları olan Arter’e teşekkür ettiği belirtildi.

Gözkamaş Ergüneş, Mücahit Komutanlarının düzenlediği madalya töreninde başkan Arter’in üyelere madalya takdim ederken çekilen bir fotoğrafı da çerçeveleterek Arter’e takdim etti.