Eski Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Kutluhan Yazıcı, 1 Kasım seçimleri için AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu. Yazıcı, "Artık Ülkücülerin partisi AK Parti'dir" dedi.

1997-2001 yılları arasında Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Yazıcı, gerek ülkücülerin gerekse de Erzurumlu hemşehrilerinin desteğini isteyerek, "Artık bilinmelidir ki ülkücülerin de, Erzurumluların da partisi AK Parti'dir. AK Parti milletimizin partisidir. Güzelim ülkemizi yönetmeye aday olmayan, değil gövdesini, elini bile taşın altına koymaktan çekinenler lütfen çıkıp desinler, "biz bu iktidar sorumluluğunu alamayız, biz başbakanlık yapamayız" gerçeğini kapalı kapılar ardında değil, bu ülke için samimi olarak canını, malını feda edecek, ülkücülere açıklasınlar, haykırsınlar" dedi.

Yazıcı, "Ankara 1. Bölgedeki ve Bursa'daki HDP milletvekilliğini AK Parti'ye kazandırma konusunda çok iddialı, çok heyecanlı ve motive olmuş durumdayız. Listede Ankara 1. Bölgede dokuzuncu sıraya, Bursa'da ise onuncu sıraya talibiz." ifadelerini kullandı.

"AK Parti'nin tek başına iktidar olmadığı bir ortamda milletvekili olmak istemiyorum" diyen Yazıcı "Bunun için de AK Parti'ye tek başına iktidarı getirecek olan Ankara 1. Bölgede dokuzuncu sıraya, Bursa'da ise onuncu sıraya talibim. Ülkemde yeniden huzur, güven ve istikrar ortamının hakim olması noktasında elimden geldiği gayreti gösterecek, AK Partimizi yeniden tek başına iktidara taşımak için çalışacağım" diye konuştu.