Bursa'da aşırı hızlı ve alkollü olduğu iddia edilen bir otomobil otoyolda başka bir otomobile çarptı. Kazada bir kişi ağır yaralanırken bir kişi de hayatını kaybetti.

İddiaya göre Bursa" da İzmir İstanbul otoyolu İstanbul istikametinde Ercan Adalı kontrolündeki 16 CAL 16 plakalı otomobil aynı istikamette gitmekte olan Arda Ulaş Kılıç kontrolündeki 06 AY 8379 plakalı otomobilin önüne geçerken alkolün etkisiyle kontrolünü kaybedip otomobile yandan çarptı. Kazanın etkisiyle tamamen kontrolden çıkan 16 CAL 16 plakalı otomobil yaklaşık 50 metre sürüklendi.

Sürüklenme esnasından yan koltukta yolculuk eden Sefa Özgür (25) otomobilden fırlayarak olay yerinde hayatını kaybetti. Özgür'ün otomobilden fırlamasından sonra yine metrelerce sürüklenen otomobil kullanılamaz hale gelirken sürücü Ercan Adalı olay yerine gelen ambulansla ağır yaralı olarak Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. 06 AY 8379 plakalı otomobilin sürücüsü Arda Ulaş Kılıç ayakta yapılan tedavinin ardından gözaltına alındı. Kazanın ardından olay yerinde yapılan incelemelerde 16 CAL 16 plakalı otomobilin içinde ve yakınında alkol şişelerine rastlandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.