Şırnak'ta teröristlerce, askeri üs bölgesine uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırının ardından bölgede başlatılan operasyon sürüyor.

Edinilen bilgilere göre, merkez Akçay köyü yakınlarındaki Seslice üs bölgesine, bir grup terörist tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Can kaybının yaşanmadığı saldırıya güvenlik güçleri anında karşılık verdi. Bunun üzerine çıkan ve bir süre devam eden çatışmanın ardından teröristler kaçtı. Bölgede operasyon başlatılırken, teröristlerin geçiş güzergahları top atışları ile ateş altına alındı. Operasyon sürüyor.

POLİSE UZUN NAMLULU SİLAHLARLA SALDIRI

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde, yola barikat kurarak, hendek kazan teröristlere müdahale etmek amacıyla olay yerine gelen polise uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.

Edinilen bilgilere göre, Silvan ilçesi Mescit Mahallesi'nde bir grup terörist tarafından yola barikat kurularak, hendek kazıldı. Teröristler, durumun bildirilmesi üzerine kendilerine müdahale etmek için olay yerine zırhlı araçlarla gelen polise de ateş açtı. Polisin de karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Bir süre devam eden çatışmanın ardından teröristler ara sokaklara kaçtı. Teröristlerin yakalanması için operasyon başlatıldı.