Tuşba Belediyesi'nde evlenen polis memuru Cengiz Şensoy ile öğretmen Bilge Başdinç, copların altından geçerek girdikleri nikah töreninden kelepçelenerek çıkarıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Şensoy, Türkçe öğretmeni Başdinç, Tuşba Belediyesi'nde düzenlenen törenle dünyaevine girdi.

Damadın resmi kıyafetli meslektaşları tarafından coplarla oluşturulan tünelden geçerek salona giren çiftin nikahını Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe kıydı.

Özgökçe, nikahı kıydıktan sonra evlilik cüzdanını geline vermesi için nikah şahitliği yapan arkadaşı Ceylan Antika'ya verdi.

Çifte nasihatlerde bulunan Özgökçe, belediye olarak birçok iş yaptıklarını ama en huzurlu ve kendileri için en sevindirici olan kısmının bu gibi faaliyetler olduğunu söyledi.

İnsanların mutlu anlarına şahitlik ettikçe daha da mutlu olduklarını belirten Özgökçe, "Belediyemiz yeni kurulmakla beraber özellikle toplumumuzun dinamiği olan yeni yuvaların kurulması, huzurlu bireylerle daha da güçlü bir toplum meydana gelebilmesi adına bu tür faaliyetlerde de bulunuyoruz" dedi.

Nikah sonrası damadın ekip amiri Murat Alp, takı yerine damat ile geline kelepçe taktı. Kelepçelenen çift, yeni evlerine ekip aracıyla götürüldü.