Teknolojinin hızla geliştiği günümüzde alışverişler de teknolojiye bağlı olarak gelişmekte. Birçoğumuz alışverişlerimizi internet üzerinden yapmaktayız. Kredi kartı, banka havalesi, kapıda ödeme, Paypal derken bunlara bir yenisi daha eklendi. Bu ödeme yönteminin adı Astropay…

                Aslında Astropay ödeme yöntemi birkaç yıldır piyasada aktif olmasına rağmen Türkiye’de pek bilinmemektedir. Ancak son dönemlerde adını sık sık duymaya başlayacağız. Özellikle Paypal’ın Türkiye piyasasından çekilmesiyle birlikte bu ödeme yönteminin önemi daha da artmıştır.

Astropay Nasıl Kullanılır?

Astropay al mak istediğinizde Dolar olarak almanız mümkündür. Bu yüzden piyasada genel olarak 5 Dolar ile 500 dolar arasında Astropay kartlar bulunmaktadır. Bu kartlardan herhangi birine karar verdiğiniz zaman öncelikle ücretini ödersiniz. Ardından size özel bir kart numarası, son kullanma tarihi ve güvenlik kodu verilecektir. Bunu bir kredi kartı olarak ta düşünebilirsiniz. Kredi kartından farkı ise kimlik bilgileriniz Astropay kartta yer almaz.

Diyelim ki 100 dolarlık bir Astropay kartınız ile iki yerden alışveriş yapacaksınız ve alacağınız ürünün fiyatları 25 ve 40 dolar. Geriye kalan 35 dolar kart numaranızda kalacaktır ve bunu başka bir yerde de kullanma hakkınız devam edecektir.

Astropay Nasıl Temin Edilir?

                Çeşitli alışverişlerinizde kullanabileceğiniz Astropay’I birçok yetkili web sitesinden temin etmeniz mümkündür. Tabi ki bu sitelerde de dikkat etmeniz gereken bazı hususlar vardır. Astropay alacağınız site güvenilir olmalıdır. Adwords reklamları ile size gösterilen sitelerden alışveriş yapmanızı pek tavsiye etmiyoruz. Dilerseniz Astropaybayii.net sitesinden güvenle Astropay satın alabilirsiniz.