Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu  Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter ile birlikte Suriçi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu, esnafla görüştü.

Bakanlık basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu,  Belediye ile birlikte Suriçi’nin hareketliliğini artırmak için başlattıkları projeyle, her gün 10 otobüsün Suriçi’ni ziyaret etmesini sağladıklarını kaydetti

Turistlerin daha önce Suriçi’nde geçirdikleri zamanın az olduğunu tespit ettiklerini belirten taoğlu, yeni uygulamayla 2 gün boyunca daha çok ören yerinin ziyaret edileceğini, bunun sonucunda da turistlerin esnafa daha çok zaman ayıracağını ifade etti.

Ataoğlu, Bandabuliya’nın özlenen hale gelmesi için de Belediye’nin yapacağı çalışmaya destek olacaklarını, bunun da turizme kazanım sağlayacağını söyledi.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter de, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ile sürekli mesai harcadıkları Suriçi’nin turistlere nasıl daha kaliteli hizmet verebilir konusu üzerinde durduklarını, bölgede yerinde inceleme yaparak esnafla görüştüklerini söyledi.

1477578440.jpg