Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Gazimağusa Belediyesi’ni ziyaret etti.

Gazimağusa Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Bakan Ataoğlu ziyarette Belediye Başkanı İsmail Arter ile çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu.

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu yaptığı konuşmada, bakanlığın İsmail Arter’in özellikle şehircilik ve çevre konusunda başlattığı projelere destek verdiğini belirterek, bu desteğin aynı zamanda Gazimağusa halkına verilmiş olduğunu kaydetti.

Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da İsmail Arter’in yanında olacaklarını ifade eden Ataoğlu, Arter’e Gazimağusa için yapmakta olduğu hizmetler için teşekkür etti.

Gazimağusa Belediye Başkanın İsmail Arter ise Bakan Ataoğlu’nun belediyeye gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Ataoğlu ile milletvekili olduğu dönemden beri sürekli temas ve istişare içinde olduklarını kaydetti.

Turizm ve Çevre Bakanlığı ile belediyenin birlikte yapacağı çalışmalarda kendilerini daha güvenli hissedeceklerini belirten Arter, Bakan Ataoğlu’na yeni görevinde başarılar diledi.