Gazimağusa Belediyesi Atatürk Kreş ve Anaokulu öğrencilerinin 2015- 2016 eğitim yılı boyunca yaptıkları resimler ve el işleri kreşin MGA Maraş Tesisi’nde sergilendi. Öğrencilerin çok sayıda çalışmasının yer aldığı Atatürk Kreş ve Anaokulu El İşi ve Resim sergisinin açılışı Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail arter tarafından yapıldı. Ailelere güven veren özenli ve programlı çalışmalarıyla bir eğitim yılını daha başarıyla tamamlamak üzere olan kreşin Anasınıf ve Okul Öncesi Eğitim sınıfları öğrencilerinin hazırladığı sergi ailelerinin beğenisine sunuldu.

Çocukların gelişimiyle ilgili en üst düzeyde verimlilik hedefiyle yapılan çalışmaların bir ürünü olan sergide, çocukların çalışmaları ailelerini gururlandırdı.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter açılışta yaptığı konuşmaya, çok “kıymetli veliler ve değerli eğitmenler her yılın sonunda bu heyecanı yaşıyoruz” diye başlayarak kendilerinin de geçmişte yanı duyguları yaşadığını böylesi etkinliklerin güzel bir anı olarak kaldığını söyledi.

Belediyenin bünyesindeki kreşin kreşin tecrübeli bir eğitim kadrosu olduğunu, yeni eğitmenler ve tecrübenin birleşimiyle iyi bir eğitim kalitesi ortaya çıktığını ifade ederek, kreşe maddi gözle ve kar zarar mantığıyla bakmadıklarını, önemli olanın çocukları okul öncesinde iyi bir eğitim verilmesi olduğunu belirtti. Belediye Başkanı İsmail Arter, çocuklara eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Kreş Müdiresi Havva Onaç ise, planlı programlı eğitim programları ile toplum içinde sorumluluk sahibi, yeteneklerini ve genel kültürlerini geliştirecekleri şekilde eğitim verdiklerini, her öğrencinin bireysel özelliklerini göz önünde bulundurduklarını söyledi.

Gazimağusa Belediyesi Atatürk Kreş ve Anaokulu’nun 4 yaş grubu ve anasınıf öğrencilerine karneleri ve diplomaları 15 Haziran Çarşamba günü saat 17:00’da Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda  düzenlenecek törenle verilecek. 2 ve 3 yaşta olan öğlencilerin karneleri sabah 10:00’da kreşte verilecek.

img_1232.jpg

img_1237-001.jpg

img_1239.jpg

img_1241.jpg