Gazimağusa Belediyesi Atatürk Kreş ve Anaokulu, keşteki verilerin katkılarıyla öğrencilerin yararına bir kermes düzenledi. Mağusa Gelişim Akademisi Maraş Tesisi’nde dün  saat 17:00’da düzenlenen kermeste, kreşin halk dansları ekibinin gösterisi, stantlar ve çocuklar için çeşitli eğlenceler yer aldı. Kreşteki velilerin sağladığı çeşitli ürünlerin satışından elde edilen gelir, kreşin bulunduğu bölgedeki okullarda okuyan ihtiyaçlı öğrenciler için kullanılacak. DAÜ toplumsal duyarlılık merkezi öğrencileri de etkinliğe yüz boyama aktivitesi ve satış yaparak katkı koydu.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter etkinlikte yaptığı konuşmada, böylesi anlamlı etkinlikte çocukları ve aileleri bir arada görmenin çok güzel olduğunu, çocuklara eğitim verirken, sosyal projelerde de bulunmaları için çalıştıklarını söyledi. Kermesi düzenleyen kreş eğitmenlerine ve velilere teşekkür eden Arter, etkinliğin yardım amaçlı yapılmasının daha anlamlı olduğunu, bu tür etkinlikleri yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Gazimağusa Belediyesi Atatürk Kreş ve Anaokulu Müdiresi Havva Onaç da, kreşin velilerle işbirliğinde düzenlediği etkinliğin çok önemli bir amacı olduğunu, satışlardan elde edilecek gelirin ihtiyaçlı öğrenciler için kullanılacağını, etkinliğe yapılmasında katkı koyan velilere teşekkür etti.

dscn9952.jpg

dscn9974.jpg

dscn9977.jpg

dscn9989.jpg