Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun, Hazine-Sen heyetini kabul etti.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Hazine ve Muhasebe Dairesi’nde yetkili olan Hazine-Sen, başta dairenin teşkilat yasası olmak üzere bir dizi taleplerini Atun’a iletti.

Sendika Başkanı Sezai Emre, “Sendikamız çok yeni bir sendika olmasına karışın sürekli bakanlar değişiyor ve sorunlarımıza bir türlü çözüm bulamıyoruz. Şimdiki bakanımız Sayın Atun’u daire personelinin daha etkin ve verimli çalışabileceği bazı düzenlemeleri görüşmek,  kendisine yeni görevinde başarılar dilemek için ziyaret ettik” dedi.

Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun da, yeni hükümetle birlikte bakanlığına bağlanan Hazine ve Muhasebe Dairesi’nin en önemli dairelerden biri olduğunu, bu dairenin altyapısının geliştirilerek verimlilik ve iş koşulları bakımından iyileştirilmesini hedeflediklerini söyledi.

Atun, “Dairelerimiz gelişen kapasite ve artan ihtiyaçlara uygun teknik ve teknolojik kapasite artışı ile günümüz koşullarında iş yapabilmeli. Bunun için ortaya bir vizyon koymamız gerekiyor. Daire çalışanlarımızın daha yenilikçi, daha çağdaş bir yapı ile görevini sürdürmek talebinde bulunmaları mutluluk vericidir” dedi.