Gençlik Dairesi’nin bu yıl ilkini gerçekleştirdiği “Avrupa’dan KKTC’ye Gençlik Köprüsü” projesi kapsamında KKTC’ye gelen Londra’daki Dr. Fazıl Küçük Türk Okulu heyeti, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu ziyaret etti.

İskele Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, 20’si çocuk, 10’u eğitmen olan Özge Sipahi başkanlığındaki okul heyetini kabul etti. Sadıkoğlu, heyeti kabulde yaptığı konuşmada, KKTC ve Türkiye bayrağını Londra’da dalgalandırdıkları ve Dr. Fazıl Küçük ismini yaşattıkları için konuk heyete teşekkür etti.

Dr. Fazıl Küçük Türk Okulu Başkanı Özge Sipahi ise kardeş okulları Şehit İlker Karter İlkokulu’nu ziyaretleri kapsamında İskele’de bulundukları süre zarfında çok güzel ağırlandıklarını dile getirdi.

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na ilgisinden dolayı teşekkür eden Sipahi, ziyaretin anısına Sadıkoğlu’na teşekkür plaketi verdi.

Dr. Fazıl Küçük Türk Okulu heyetinin İskele Belediyesi ziyaretine Şehit İlker Karter İlkokulu Müdür Müavini Özlem Kadirağa da eşlik etti.